Massages

Massage is één van de meest werkzame wijzen om stress los te laten. Even helemaal massagefoto blog 2niets, alleen de liefdevolle aanraking. Hierdoor kom je weer terug tot het meest basale, je eigen lichaam.

Naast  normale dagelijkse lichamelijke verzorging, is massage belangrijk. Het zorgt er voor dat je weer verder kunt met een uitgebalanceerd lichaam. Massage stimuleert de aanmaak van het hormoon oxytocine. Hierdoor biedt massage rust, ontspanning en een beter contact met het eigen lichaam. Het vermindert slaapproblemen en neemt angsten weg.

Ik maak gebruik van klassieke / sportmassage, polariteitsmassage, intuïtieve massage en chakra gerichte massage. Vaak maak ik een combinatie van de verschillende vormen van massage om het beste doel te bereiken. Gedurende de massage vraag ik om feedback. Tijdens de massage sessie staan jouw wensen  centraal. De massage wordt op die wensen aangepast, zodat je het roer in handen hebt, maar je ondertussen ook over kan geven aan volledige rust en ontspanning.

 

Zin in een heerlijke massage? Klik op de afspraken pagina om online een afspraak te maken!

Contact

Praktijk VRIJ!!!
Dagpauwoog 58
4814 VE Breda

Tel: 06 191 927 06
E-mail: info@praktijkvrij.com

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken.

Recente blogs