De blogs van PRAKTIJK VRIJ!!! zijn weer online!

Home » Geen categorie » De blogs van PRAKTIJK VRIJ!!! zijn weer online!

Het afgelopen jaar is een jaar geweest van rust. Niet dat ik stil heb gezeten. PRAKTIJK VRIJ!!! begint in een nieuwe stad, en gaat een nieuwe richting varen. Natuurlijk zal de massage niet uit het pakket vallen. Het wordt als onderdeel Massagetherapie opgenomen in het pakket. Er worden persoonlijke workshops geschreven, waarbij de ontwikkeling van zelfbeeld centraal staat. In een wereld waar alles waarde schijnt te verliezen, bouwen we samen met jou aan de grootste waarde, namelijk, je eigenwaarde!

visitekaartje

Facebooktwitterlinkedinmail

Comments

 1. NEE!!!

  Ja er is over mijn grenzen heengegaan, meerdere keren zelfs…
  Op mijn 16de door mijn 1ste “liefje”
  Op mij 18de meerdere malen door een leerkracht
  En erna in mijn huwelijk na de geboorte van mijn 2de kindje
  En nu, door een “goede” vriend…

  Na mijn huwelijk ben ik in therapie gegaan, na een jaar durven vertellen over wat er op school gebeurde, werd ik doorverwezen en kon ik helemaal opnieuw beginnen.
  Dan nog een dik jaar in therapie geweest, veel over mezelf geleerd, ook dat ik nu gewoon geen grenzen meer aangeef, want “als er geen grenzen zijn kan men er ook niet overgaan”. Ik ben gestopt met de therapie omdat de combinatie therapie-werken-zorg kinderen onhoudbaar was.
  Nu 2jaar later ben ik “verplicht” terug in therapie te gaan, weer bij iemand anders, omwille van ontwikkelingsproblemen bij mijn kinderen door de emotionele en psychische mishandeling die mijn ex man nog steeds toepast (prober dit juridisch maar eens aan te tonen…).
  Ik ben zo bang voor de herinneringen, bang om het hele verhaal weer te moeten vertellen, maar blijkbaar moet ik hierdoor om ook mijn kinderen beter te kunnen helpen en beschermen.

  Neen leren zeggen, grenzen kunnen aangeven, respect hebben voor jezelf… Voor velen is het zo eenvoudig, maar voor anderen is het gewoon onbegonnen werk…

Contact

Praktijk VRIJ!!!
Aldenhof 8640
6537CK Nijmegen

Tel: 024 8456 253
E-mail: info@praktijkvrij.com

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken.

Recente blogs