Dans workshops

 

Praktijk VRIJ!!! gaat dansen!IMG_2075small

Dansen is:

Leuk!
Gezellig!
Uitdagend!
Intiem!
Plezier met elkaar!
Een spel met je lichaam

Vanaf 4 Maart starten de maandelijkse dansworkshops bij ‘De Waard van Kekerdom’, in Kekerdom. Hierna iedere eerste zondag van de maand van 14:00 tot 16:00. De prijs van de workshop is €7,=. Dus dans je los en vrij, met Praktijk VRIJ!!!

De dansen die aangeleerd worden komen allemaal uit de Balfolk! Deze dansen zijn gewoon heel gemakkelijk aan te leren, zodat je direct na de workshop mee kan dansen op bals die door heel Nederland en België worden georganiseerd.

Wat is Balfolk
Balfolk is dansen op folkmuziek, vaak live gespeeld. Het is plezier maken met elkaar. Het is even de intimiteit van samen met elkaar dansen. Het is elkaar uitdagen, aanvoelen. Balfolk is het leven in het klein, gedanst op de dansvloer. Veel dansen komen uit Bretagne, en de Auvergne, en andere delen van Frankrijk. Balfolk verspreidt zich op dit moment uit over heel Europa. Hierdoor komen er uit steeds meer landen dansen bij, zodat er altijd wat nieuws te leren is. Een voorbeeld van een balfolkfeest is te zien op het volgende filmpje:

 

 

Contact

Praktijk VRIJ!!!
Aldenhof 8640
6537CK Nijmegen

Tel: 024 8456 253
E-mail: info@praktijkvrij.com

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken.

Recente blogs