Workshops

Praktijk VRIJ!!! geeft persoonlijke ontwikkelingsworkshops, waar je aan de slag gaat met jezelf. De workshops zijn grappig, confronterend, inspannend, rustgevend, maar vooral leuk. In deze workshops staan jij en je lichaam centraal. Na deze werkshop ga je vol zelfvertrouwen het leven aan. Je bent in balans, je weet waar je grenzen liggen. Je bent in contact met je sensualiteit. Hiervoor is de workshop ‘jonge vrouwen bouwen aan zelfvertrouwen ontwikkeld.

Jonge vrouwen bouwen aan zelfvertrouwen bestaat uit drie delen. Ieder deel neemt een dagdeel in beslag. In dit dagdeel ga je intensief met jezelf aan de slag. Dit gebeurt aan de hand van lichaamsgerichte technieken en poly energetica.

Bij lichaamsgerichte technieken kan je denken aan rebirthing, massage, lichaamsgerichte technieken voor de spiegel.
Bij polyenergetische technieken moet je denken aan NLP, EMDR, hypnotherapie, regressie, en systeemopstellingen.

Deel 1 – Voel eens, de stap naar lichaam en geest

Dit is het begin. De basis. Wie ben je, wat doe je, waar ligt je basis. Wat zijn de dingen die je drijven, wat zijn de dingen die je dwars zitten. Samen gaan we kijken hoe we van jou een succesvolle, bewuste jonge vrouw kunnen maken. In dit gedeelte wordt er vooral gebruik gemaakt van gesprekstechnieken. In deze gesprekken kunnen dingen naar boven komen die niet prettig voelen. Nu leer je dat je dit mag voelen. aan de hand van NLP technieken mag je deze dingen nu een stem geven, zodat ze kunnen verwoorden waarom ze je dwars zitten. De workshop wordt besloten met een welverdiende massage waarin het thema voelen ook weer helemaal centraal staat.

Deel 2 – Je wortels in de grond, contact met je lichaam

In dit gedeelte ga je contact maken met je wortels. DSCN2073Waar liggen jouw wortels? Wie is er energetisch aan het schoffelen geweest in jouw tuintje? Hoe kan je de hierdoor ontstane schade weer herstellen? In deze fase gaan we dit exploreren. Iedereen is anders dus de wijze waarop we dit doen verschilt van persoon tot persoon. Centraal in deze aanpak staat de wederzijdse kwetsbaarheid van jou, en mij als workshopleider. Door deze kwetsbare opstelling is het mogelijk om direct, van hart tot hart te werken. Uiteindelijk zal je dan merken dat je kwetsbaarheid geen last, maar een geschenk is. Wanneer je kwetsbaar in het leven staat, merk je dat de enige rol die je speelt, die van jezelf is. Je draagt een oprechtheid uit, die een hele positieve uitwerking op jou en de mensen om je heen zal hebben.

Door middel van gesprekken, hypnosetherapie en lichaamstherapie werken we naar deze kwetsbare, maar o zo krachtige vrouw. De hypnose wordt gebruikt om te kijken welke overtuigingen jou naar beneden halen. Binnen deze hypnosesessie kunnen we dit dan ook weer recht zetten, zodat dit probleem verholpen is. We gaan ook aan de slag met het lichaamsbeeld door middel van vragenlijsten en lichaamsgerichte oefeningen.

Ook dit gedeelte wordt afgesloten met een massagesessie. In deze massage sessie wordt er ook gewerkt met rebirthing, zodat je werkelijk opnieuw kan beginnen. De geboorte van je nieuwe zelf zeg maar. Je zal je weer vrij en krachtig voelen wanneer je van de tafel afstapt.

Deel 3 – Het ontvouwen van de lotus, de weg naar de zinnelijke, zelfbewuste vrouw

In dit gedeelte werk je met alle aspecten van jezelf. Met de schaduwkanten van je, met je lichte kanten. Je houdt van al deze aspecten, en je gaat hier de dans mee aan. Met deze dans vier je je geboorterecht.

Bij het ontvouwen van de lotus ga je leren om ja te zeggen tegen alle aspecten in je leven. We verenigen de tegenstellingen met elkaar. Er wordt een krachtige verbinding gemaakt tussen je lichaam en je geest. Je gaat aan de slag met hoog frequente energie. Deze hoogfrequente energie is bewustzijn, licht en liefde in zijn zuiverste vorm. Door met deze energie te werken kan je putten uit de oerkracht van jouw eigen, jonge vrouw. De taak van de vrouw is te scheppen, te creëren. In deze sessie nodig je jezelf uit het vrouwelijke en het mannelijke aspect in jezelf te zien, als goddelijke schoonheid en liefde. Werken met deze hoogfrequente energie is de weg van liefde en licht.

Deze sessie wordt ook weer afgesloten met een massage. In deze massage wordt gewerkt met deze hoogfrequente energie, in deze massage de kundalini energie genoemd. Bij deze massage zal er, wanneer je dit op prijs stelt gewerkt worden met tantra technieken. Het doel van de massage is een verbinding te creëren tussen spiritualiteit, zinnelijkheid en seksualiteit, zodat hieruit een sterke, zinnelijke en zelfbewuste vrouw ontstaat!

Wil je meer weten over de technieken? lees er hier meer over.

Contact

Praktijk VRIJ!!!
Aldenhof 8640
6537CK Nijmegen

Tel: 024 8456 253
E-mail: info@praktijkvrij.com

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken.

Recente blogs