Ervaringen

Ervaringen:

Wat een heerlijke massage! Een waar genot. Vooral de aandacht voor wat de persoon nodig heeft, maakt de massage fijn. Het is op maat gesneden werk. Super hoor Evert!

Stephanie
Berg en Dal

Rustgevende geluiden en een rustgevende massage. Vakkundigheid. Nèt wat ik nodig had voordat de drukke schoolweken weer beginnen. Heel veel dank!
Liefs, Mana
Millingen

Wat een fijne en warme avond, En wat een fijne ervaring om zo glad gestreken te worden, en de voetjes zacht te knakken…
Anne
Nijmegen

Ein kleines wunder in Paradies. -Sehr wohltuend, angenehm, warm- hat mir gut getan
Danke, Nicole
Kranenburg

Precies wat ik nodig had… helemaal top…
Dikke merci. Gouden fluwelen handen.
Groetjes, Gabriëlle
Luxemburg

Een moment van rust is wat we zochten in de Millinger theetuin…
Even een tijd zonder de kinderen.
Door de geur van de olie en de fantastische massage weer even terug in Azië!
Heel erg bedankt Evert!
Groet, Thom & Simone
Nijmegen

I could reappropriete, touch by touch, of every part of my body: The skin, the muscles, the bones, the organs… until when the massage was finished I was still laying there for a few minutes and I had the perception of inner energy fluidly moving. Peace in being living in my body!

Thank you, Grazie, Georgia
Bordeaux

 

Het voelde voor mij heel fijn en veilig om mezelf te zijn bij Evert. Hij lijkt alles op te merken en te observeren en weet daar dan ook weer iets voor hoe je daar mee om kan gaan of hoe je daar aan kan werken en wat hij er aan kan doen. Hij neemt ook echt de tijd en is ook heel attent in nazorg. Verder is hij een rustig iemand, en ik vind zijn stem heel prettig. Een goeie dus!

Maya, opticiën
Heemskerk

Evert weet door de vele technieken die hij in huis heeft, de juiste snaar te raken en je inzicht te geven in jezelf. Daardoor kun je snel je blokkades doorbreken. Hij maakt het allemaal niet zo ingewikkeld.

Wanneer ik zo iemand als Evert 30 jaar geleden tijdens mijn anorexia periode tegen het lijf was gelopen dan had mij een hoop ellende bespaard gebleven. Maar na twee sessies voel ik mij een ander mens.Evert weet een veilige omgeving te creëren. Daarnaast beschikt hij over een ruime dosis humor.Humor is een belangrijk item geworden in mijn leven. 

Karin, Masseur
Doetinchem*

 

Als je op zoek bent naar een echt holistische behandeling, dan ben je bij Evert aan het juiste adres. Evert weet een harmonische en veilige omgeving te creëren. Hij neemt de tijd, luistert goed en is volledig present. De behandeling betreft verder alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, spiritueel en mentaal. Hierdoor, en door de vele verschillende technieken die Evert gebruikt, is het mogelijk om blokkades snel te doorbreken. Mijn eerste sessie oversteeg mijn verwachtingen en bracht gelijk al een ‘breakthrough’. Ik verliet de praktijk ‘Vrij!!‘ dan ook inderdaad met een vrij gevoel!

Suzanne*, Ondernemer, Social media management, ’s Gravenhage

Omdat ik zelf trainer ben, laat ik me wel eens afleiden door de technieken die trainers gebruiken, waardoor ik soms de inhoud van de training voor een deel mis. Bij Evert heb ik daar totaal geen last van. Door zijn authentieke persoonlijke presentatie en door zijn gedegen voorbereiding roept Evert bij mij meteen vertrouwen op. Ik kan me dus gemakkelijk aan hem overgeven. Evert hanteert een goede en prettige mix van concepten, oefeningen, achtergronden en toepassingen van hetgeen hij behandelt. En, ik kan het geleerde meteen de volgende dag toepassen. En last but not least: Evert is een aardige vent met veel humor en zelfspot. Dat mag ik wel.

Wino Penris, oprichter Meditatienet Nederland, Amersfoort

 

Contact

Praktijk VRIJ!!!
Dagpauwoog 58
4814 VE Breda

Tel: 06 191 927 06
E-mail: info@praktijkvrij.com

Afspraak

Klik hier om een afspraak te maken.

Recente blogs