Home

Welkom bij praktijk VRIJ!!!

Bij Praktijk VRIJ!!! staat ontspannen centraal. Af het nu om een heerlijke massage gaat, of om een persoonlijke workshop om weer te leren ontspannen, de ontspanning is het uitgangspunt. Voor massage is het heel vanzelfsprekend dat het om ontspanning gaat. Maar hoe zit het met zo’n workshop? In het workshop traject ga ik aan de slag met je overtuigingen. Met de gedachten die er voor zorgen dat je niet kan ontspannen. Onder het kopje ‘Workshops’ leg ik uit hoe ik te werk ga.

Bij alle activiteiten die ik verricht, staan jij en je lichaam centraal. Kom je voor een massage, dan ga je heerlijk genieten. Genieten van aanraking, genieten van heerlijke olietjes.  Even heerlijk verwend worden, gewoon, omdat je het verdient!massagefoto blog 3

Bij de persoonlijke workshops ga je met veel plezier aan de slag met jezelf. Hierbij leer je veel over jezelf. Over wie je bent, waarom je op een bepaalde manier reageert, om weer gelukkig te worden binnen je lichaam. Soms inspannend, maar uiteindelijk doe je het voor de ontspanning.

Via de afspraken pagina kan je direct online een afspraak boeken. Welkom bij het grote genieten!